Wim Leys

Wim Leys is sterker dan ooit. In zomer van 2019 bracht hij weer massa’s mensen aan het zingen en swingen met zijn live band (David Piedfort, Tom Fiorini, Steven Jacobs en Steven Dielkens).

En ook live on tape staat Wim Leys steeds zijn mannetje: hij zorgt voor 100% ambiance dankzij meezingers als ‘De allereerste keer’, ‘Doewa’, ‘Elk z’n eigen gang (Pam Pam Pam), ‘ Rosetta’, zijn Cantus Song (met o.a. Drunken Sailor en The Wild Rover), zijn Koelewijn Medley, twistmedley en andere rock’n roll songs.

Wim kreeg de afgelopen maanden volop aandacht voor ‘Rosetta’ – het duet met Matthias Lens. In 2018 bracht hij de single ‘Ik volg je spoor’ uit, een swingende roadsong die het ongetwijfeld erg goed deed op tal van radiozenders én in zalen en tenten.

Optreden

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest