Too Sharp

TOO SHARP – DUO, TRIO, KWARTET

De dame en de heren van TOO SHARP weten met het uitgebreide repertoire er voor iedereen een feest van te maken. Instrumentaal, vocaal, rustig, sfeervol, of vlammend, het kan allemaal. Door het zichtbare enthousiasme spettert het vanaf de allereerste minuut. Naast de brok ervaring blijken het ook nog ras-entertainers, waarbij het publiek intensief betrokken wordt. Inmiddels is TOO SHARP daardoor uitgegroeid tot één van de veel geboekte bands van België.

DOOR DE UNIEKE SAMENSTELLING VAN TOO SHARP

weten deze multi-talenten keer op keer het publiek op hun hand te krijgen. Met de juiste interactie met het publiek wordt het feest keer op keer persoonlijk en met een uniek karakter. Of het nu gaat om uw bruiloft,verjaardag, bedrijfsfeest, kermis of feesttent, dankzij de brede keuze in het repertoire weet TOO SHARP iedereen op de dansvloer te krijgen. Of het nu gaat om dansmuziek, top 40, Nederlandstalig, disco, lounge, rock of de nieuwste hits, TOO SHARP is vocaal en muzikaal veelzijdig genoeg om in te spelen op de wensen van het publiek.

Kwartet 3x '60

1350

Trio 3x '60

1100

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest