Diep in het hart van een muzikale en artistieke familie werd op een stralende ochtend TOMI geboren. Zijn wiegje stond omringd door de klanken van melodieën en de kleuren van creativiteit. Het was bijna vanzelfsprekend dat deze jonge ziel de weg van de muziek zou bewandelen, en zo begon zijn onvergetelijke reis.

Op nauwelijks zevenjarige leeftijd, nog klein van gestalte maar groots in zijn toewijding, zette Tomi zijn eerste stappen in de wereld van muziek. Onder de bezielende leiding van zijn moeder vond hij zijn stem in de lokale kerk, waar hij zong als een engel die rechtstreeks uit de hemel was neergedaald. Het was duidelijk dat deze jonge zanger een geschenk van boven had gekregen.

Op twaalfjarige leeftijd bereikte Tomi een mijlpaal die velen pas veel later in hun leven bereiken: hij nam zijn allereerste gospelalbum op. Zijn stem, doordrenkt met emotie en passie, raakte de harten van velen en liet een onuitwisbare indruk achter in de wereld van de muziek.

Het was echter zijn reis naar India die de deuren naar internationale erkenning wagenwijd voor hem opende. In dit land van diversiteit en rijke culturele tradities ontdekte Tomi nieuwe horizonten voor zijn talenten. Hier kreeg hij talloze kansen om zijn stem te laten schitteren en zijn muzikale vaardigheden te verfijnen.

Na zijn terugkeer naar Europa liet Tomi zijn ster opnieuw schitteren, ditmaal op het podium van “Talent der Lage Landen.” Zijn magische optredens en zijn ongekende zangtalent brachten hem naar de tweede plaats, maar zijn muzikale reis was nog lang niet ten einde.

In 2017 kwam Tomi in de schijnwerpers door deel te nemen aan “The Voice van Vlaanderen.” Hier groeide hij uit tot een finalist en veroverde hij de harten van het publiek en de juryleden, vooral die van coach Natalia. Zijn stem, een onmiskenbaar juweel, bracht hem door de live shows en liet hem schitteren als nooit tevoren.

Tomi’s muzikale reikwijdte is net zo breed als zijn talent. Zijn repertoire strekt zich uit van Soul en Pop tot RnB en Gospel, en zijn muzikale invloeden omvatten grootheden als Stevie Wonder, Whitney Houston, Etta James, Lionel Richie en Aretha Franklin. Maar wat Tomi echt onderscheidt, is zijn vermogen om met zijn stem en zijn optredens ieder publiek te betoveren.

Hij is niet alleen een zanger, maar een verhalenverteller. Elk nummer dat hij zingt, elke noot die hij speelt, draagt een stukje van zijn ziel en emotie. Tomi heeft de gave om mensen in het diepst van hun hart te raken, om vreugde en troost te brengen met zijn muziek. Zijn leven is een melodie die voortdurend evolueert, een symfonie van passie en toewijding.

Tomi’s reis is er een van ongekende groei, van een jongen met een droom naar een man die zijn droom werkelijkheid heeft laten worden. Zijn muziek heeft grenzen verlegd en harten geopend. En terwijl hij blijft zingen en optreden, zal zijn naam voor altijd synoniem staan voor de kracht van muziek om levens te veranderen en harten te beroeren. Tomi, de jongen die begon te zingen in de kerk, is uitgegroeid tot TOMI, een legende in de maak, en zijn muzikale reis is nog lang niet ten einde.

Live On Tape

Op aanvraag

Live met Band

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest