The Magical Flying Thunderbirds

Op hun eigen, enthousiaste manier brengen The Magical Flying Thunderbirds originele en aanstekelijke interpretaties van bestaande hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 én het nieuwe millenium. Pop, Rock, Reggae, Disco, Dance, R&B, maar vooral veel humor en fun !

Ze zijn al jaren een vaste waarde op alle feesten en festivals in Vlaanderen; overal worden ze teruggevraagd omdat ze telkens opnieuw met een verrassende en opzwepende show komen aanzetten, die garant staat voor een geslaagd feest. De kracht die ze ontwikkelen op het podium straalt af op het hele publiek. Iedereen moet en zal uit de bol gaan !

Marktrock Leuven, Maanrock Mechelen, De Gentse Feesten,…Allemaal festivals die overtuigd zijn van de kracht van de Thunderbirds en die ze dan ook zo goed als elk jaar opnieuw op hun affiche plaatsen. De show is ook elke keer zo een onverdeeld succes dat ze telkens een plaatsje opschuiven op de affiche richting hoofdact, en dat kan alleen maar betekenen dat ze die plaats waard zijn !

Ook op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en familiedagen zijn de Thunderbirds nog steeds een absolute topper.

Hun meertaligheid ( Nl, Fr, Eng,…) en uitgebreid repertoire ( ca. 500 nummers) zorgt ervoor dat ze elk feest in no-time op zijn kop zetten.

De motor achter dit blijvende succes is én blijft de ijzersterke bezetting : de ritme-sectie bestaat uit de broers Alain Bokken (drums) en Philippe Bokken (bas), Miguel Wiels staat achter de piano, Pallieter Van Buggenhout laat de riffs knallen van op zijn gitaar en de immer flamboyante Charel Van Domburg is de ideale.

Live optreden

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest