The Dinky Toys XXL

Van 1991 tot en met 1994 schudden The Dinky Toys elk jaar dé Belgische zomerhit uit hun mouw: ‘My day will come’ (‘91), ‘I can’t keep my hands off you’ (‘92), ‘Out in the streets’ (‘93) en ‘Declaracion de amor’ (‘94).
De groep herenigde zich voor een eenmalig concert op het Nostalgie Beach Festival in Middelkerke. De 15.000 aanwezigen gingen collectief uit hun dak! Na de unaniem enthousiaste reacties op dit concert wilde ze zich eindelijk aan een nieuwe uitdaging wagen.

Het zeventienkoppig collectief zorgt voor 90 minuten stomende grooves met een sound die bij elke muziekliefhebber in de smaak zal vallen. Hun mix van Reggae, R&B, Pop, Afro beats, Soul, Flamenco, Gospel en nog een hoop andere genres werkt aanstekelijker dan ooit.

Live optreden 1x '75

15750

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest