The A-Ties

Iedereen die de jaren ’80 heeft meegemaakt, kijkt met nostalgie terug naar een decennium van hoop en schitterende muziek. Fluo aerobic-outfits en (gescheurde) jeans vol buttons bepaalden het straatbeeld. New wavers in lange grijze jassen en gegespte puntschoenen föhnden hun haar bij dezelfde kappers als de hairband-rockers.

De hits van Prince, Madonna, Depeche Mode, Duran Duran knalden in toen nog niet zo gelimiteerde decibels uit de boxen. In de jeugdhuizen draaiden we The Clash, en Nik Kershaw…  we slowden voor het eerst op Frankie goes to Hollywood en headbangden met Bon Jovi en Vanhalen.

The A-ties neemt je weer mee naar deze prachtige tijd.

Leg dus je rubiks kubus langs de kant, haal je zweetbandjes en Millet-jas uit je zolderkast, trek je Dr. Martins aan, spring op je BMX en reis met ons back to The A-ties!

Line up:

Deze 3 allround muzikanten delen binnenkort hun passie voor A-ties muziek met jou:

Kurt Burgelman – Leadzang en gitaar

Bij de liefhebbers van het Gentse dialect wordt hij liefdevol Kurt van Biezebaaze genoemd.
Hij schreef en vertolkte de nr-1 hitsingle Loetsebollekezoetse en

schreef –veelal samen met Miguel Wiels- hits en scores voor o.a. Mega Mindy, Laura Omloop, Gunter Neefs, VTM Kazoom en Booh!

Hij treedt solo en in groep op met eigen muziek en veeltalige covers in eigen land en ver daarbuiten.

 

Wim Bartholomeus – Basgitaar en backing vocals

Wim leerde de stiel bij zijn vader, zanger-muzikant Willy Bart, en speelde bij o.a. Alana Dante, Walter De Buck, De Popkoning, Della Bossiers, Bart Herman, Wanda Joosten, Andrea Croonenberghs, Geena Lisa, Marijn De Valck en Sons of Queen… om er maar een paar te noemen.

Peter De Bosschere Drums en backing vocals

… kan je kennen van Needle and the pain reaction, Shapeshifted, Foute Bendt, Mydonna, Walis en Knet… Met o.a. Derek and the Dirt, Give Buzze, An Pierle en Lieven Tavernier toerde hij al een flink stuk van de wereld rond. U zag hem waarschijnlijk al op de podia van Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop en/of Dranouter.

LIVE 1x 120min

1995

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest