’t Hof Van Commerce

‘t Hof van Commerce is een hard werkende, belangrijke en ernstig te nemen popgroep en een drijvende kracht binnen de Belgische muziekscene.
En ja, ze bedienen zich rijkelijk van hiphop. Maar dat is altijd eerst middel en dan doel geweest. En ja, ze denken en rijmen in het West-Vlaams. Maar is ondertussen niet gebleken dat dat het swingendste Nederlands is? En daarom ook ons beste Engels. En ja, ze houden van een grap. Maar ze loopt nooit uit de hand. En neen, het is geen hobbyproject of een bijberoep of een spielerei of of of. Want ‘t Hof van Commerce was er eerst en zal er -wellicht niet eeuwig maar toch- heel lang zijn.
Gedragen door de 3 fiere stichters Flip Kowlier, Buyse en DJ 4T4; al 8 jaar samen en in het bezit van 4 albums.Uw hof van vertrouwen, zo is dat!

Live optreden

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest