Steve Tielens

Persmensen spreken van “Dé volkszanger van Vlaanderen”. De nieuwe Eddy Wally? De Vlaamse Frans Bauer? Niets is minder waar. Steve Tielens is een geboren entertainer en een ambianceman pur sang. Een sfeermaker die als geen ander weet hoe je een onvergetelijk volksfeest bouwt.

In oktober 2006 verschijnt zijn debuutsingle ‘Als ik jou zie’. Met het plaatje wil hij dolgraag zoveel mogelijk harten veroveren in Vlaanderen. Hij wil zingen, zijn nummer brengen, een man van het volk zijn. Overal in Vlaanderen promoot hij zijn nummer. Op de markten, in café’s… Steve Tielens is een harde werker. ‘Als ik jou zie’ is een schot in de roos, krijgt airplay op Radio 2 en maar liefst 53 lokale radiostations. Ook de jaren nadien stapelden de hits zich vlotjes na elkaar op.

Het jaar van de waarheid en de doorbraak in de hitparade is 2013. We gaan een feestje bouwen . Een eerste Award en een grote hit is een feit . Met een notering van maar liefst 10 weken in de ultratop Vlaamse 10 van radio 2 . Met ik heb je sleutel weggesmeten scoort Steve samen met Liesje Winten in 2014 meteen een Carnavalkraker en hit . Optredens en festivals staan alvast voldoende gepland met een goed gevulde agenda gaan we 2014 in .

Een volgende droom volgt, een platencontract bij CNR voor 2 albums met een mooie tv champagne erbij is de kers op de taart .

Kortom, de Polonaisekoning staat altijd paraat voor een feestje! Wil je Steve Tielens boeken? Neem dan snel contact met ons op!

Live on tape 1x '40 weekdagen

895

Live on tape 1x'40 weekend

1195

Als Gast bij live-band

1195

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest