Sasha & Davy

De Nederlandse Sasha Rosen en Vlaamse Davy Gilles leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid in de zomer van 2010. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje. Ondanks hun drukke carrières, Davy is één van De Romeo’s en Sasha bleef als actrice en zangeres actief, besloten ze een duo te vormen: Sasha & Davy.

Het succes van Sasha & Davy komt niet alleen doordat ze frisse popnummers brengen met doordachte teksten, die het stuk voor stuk zeer goed doen in de hitparades. Maar ook omdat ze de nummers brengen op een manier waarbij iedereen zich herkent. Ze zijn getrouwd, hebben kinderen en dat zorgt regelmatig voor leuke momenten tijdens hun optredens. Sasha & Davy zingen een mix van eigen nummers en covers/meezingers. Het liedje Radio was een zomerhit in 2019 en Sasha & Davy werden genomineerd als Beste Groep bij Radio 2 Zomerhit 2019. Nu, 7 albums verder, zijn Sasha & Davy een vaste waarde geworden en niet meer weg te denken op onze Vlaamse podia.

Ze zorgen ook voor een unieke sfeer tijdens hun kerstconcerten. Bekende kerstnummers zoals Last Christmas, Blue Christmas, White Christmas, Merry Christmas Everyone, afgewisseld met hun eigen repertoire, zorgen voor een unieke avond/namiddag in kerstsfeer.

Alle Sasha & Davy optredens zijn zowel live on tape als live met muzikanten te boeken en zijn daardoor geschikt voor diverse locaties. Door de vloeiende combinatie van pure romantiek, professionaliteit en sfeer is een optreden van Sasha & Davy geschikt voor iedere gelegenheid.

Live on tape 1x '40

1750

Live optreden

3950

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest