Sabien Tiels

Sabien Tiels was halfweg de jaren 90 één van de nieuwe Vlaamse talenten. Ondertussen staat ze nog steeds op de Vlaamse podia.

In 2000 toerde ze langs festivals en theaters met “Ode aan de betreurde stemmen”, een muzikaal eerbetoon aan o.a. Ann Christy, Louis Neefs en Wim de Creane.

In 2001 uit ze haar liefde voor kleinkunst met haar album “optie adoratie”, waarop tijdloze meesterwerkjes van o.a. Herman Van Veen, Miel Cools, Zjef Vanuytsel, Toon Hermans en Jacquel Brel op persoonlijke wijze interpreteert.

Ondertussen coacht ze als zangpedagoge jong talent.

Met “Vang me als ik val”, keert Sabien Tiels nu terug naar haar muzikale roots. Haar persoonlijkheid wordt in haar songs weerspiegeld: gevoelig, breekbaar , verhaaltjes met een humoristische knipoog maar ook koppige, eigenzinnige nummers met een duidelijke verhaallijn, kortweg een verrassende sound.

Enkele van haar succesnummers: “Nooit meer alleen”, “Vang me als ik val”, “Trein”.

Live in Duo-formule

1365

Live in Trio-formule

1825

Optreden met Liveband

2250

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest