REGI heeft altijd een grote muzikale liefde voor hits. Vanaf zijn muzikale start in 1996 met “La Vache” is het enkel in een indrukwekkende stijgende lijn gegaan. Dit hitteller die nu staat op 18 keer een top 10 Ultratop Singles Chart als Regi en meer dan 40 keer met Milk Inc. Reken daar een dozijn #1 album charts in beide formaties en het is duidelijk dat bij elke release de lat zeer hoog wordt gelegd. Maar REGI weet keer op keer die verwachtingen overtuigend in te lossen. De voorbije jaren staat hij steeds garant voor één van de zomerhits, met o.a. “Ellie” of “Summer Life”. De vraag om aan de 2020 editie van “Liefde Voor Muziek” deel te nemen was dan ook geen grote verrassing. België kent nu eenmaal bitter weinig artiesten met dit indrukwekkend ‘track record’.

Uit “Liefde Voor Muziek” is al meteen een nieuwe zomerhit ontstaan; misschien wel de grootste zomerhit ooit: “Kom Wat Dichterbij”, een cover van Gene Thomas. Een primeur voor Regi aangezien dit de allereerste Nederlandstalige song ooit is. Maar wat voor een knaller! Maar de overige muzikale resultaten uit deze TV-reeks, en het feit dat Regi met een divers muziekteam de voorbije maanden enkel hitsingles aan het (bij)schrijven was, maakte de beslissing van een artiestenalbum ontzettend eenvoudig.

Op vrijdag 15 mei 2020, 5 jaar na zijn vorig studio album “Voices” is er “Vergeet De Tijd”. Een volwaardig studioalbum met meer dan 20 hits. Natuurlijk zijn er de recente hits zoals “Ordinary”, “Ellie”, “Summer Life”. Maar ook de Liefde Voor Muziek nummers met verrassende covers van zijn collega-artiesten. Wat meteen opvalt dat ook hier Regi volledig weg weet met de Nederlandse taal. Dat uit zich duidelijk in zijn eigen versie’s van o.a. “Zo Ver Weg (Mama’s Jasje)”of “Alles Uit Het Leven (André Hazes Jr)”. Bovenop al die tracks vinden de fans ook een ganse reeks nieuwe nummers terug op dit album. Gegarandeerde pophits met indrukwekkende features, internationaal en nationaal. Met misschien Camille als één van de grote verrassingen. Zonder twijfel een ontzettend groot talent van eigen bodem en wie Regi meteen wist te strikken voor een nieuwe song dat ook meteen de album titel werd.

De vraag om in 2024 deel te nemen aan “10 JAAR LIERFDE VOOR MUZIEK” was dan ook geen grote verrassing. België kent nu eenmaal bitter weinig artiesten met dit indrukwekkend ‘track record’. Denk maar aan misschien wel de grootste zomerhit ooit: “Kom Wat Dichterbij”.

Ook deze festivalzomer trekt REGI met zijn DJ sets langs alle nationale én internationale festivals. Een spectaculaire DJ set vol specialsverrassingen en met de grootste, recente dance-hits als kers op de taart. De meest succesvolle dance-producer/DJ uit België maakt er met plezier een onvergetelijk groot feest. Ook dit jaar staat in november de “REGI vs MILK INC” op het programma!

DJ SET

Op aanvraag

REGI LIVE

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest