Pj geboren op 24 juni 1986, kreeg de naam Pieterjan, is afkomstig uit Kuurne en woonachtig te Harelbeke.

Als kleine jongen was Pieterjan al helemaal ‘into the music’. Niet verwonderlijk, want die genetische muziekmicrobe kreeg hij van zijn grootvader, een gepassioneerd keyboard speler. 

10 Jaar was Pj toen hij zonder enige muzikale voorkennis al nummertjes meespeelde op het keyboard van zijn grootvader. Dat was de aanleiding voor een eerste stap in de ‘magical world of music’, waar hij bij Muziek Verschelde in Kortrijk lessen volgde.

Op twaalfjarige leeftijd klonken de eerste saxofoon vibes, waarmee hij toen al wist te inspireren.

Tijdens zijn opleiding aan de Kunsthumaniora in Gent leerde hij eveneens piano spelen.

Zijn talent werd opgemerkt, waardoor hij de kans kreeg om als backing vocal, pianist en saxofonist mee op te treden bij oa. Coco Jnr. , Jan Schepens, Niels Destadsbader, enz…

Onder het motto ‘Learn continually – there’s always “one more thing” to learn!’, begeleidde Lien Fournier van Vocal Studio te Kortrijk Pj om de beste muzikale versie van zichzelf te worden!

Naast zijn eigen nummers brengt Pj covers van

Stan Van Samang, André Hazes, Jan Smit, De Kreuners, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Rob de Nijs en vele andere.

PJ Live on tape 1x45

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest