Olivier Laurent

Als jonge uk ontdekte Olivier reeds zijn ongelooflijke talent door het meezingen van Franse chansons bij zijn grootouders, niet met zijn eigen stem doch met de stem van de zangers in kwestie.

Olivier werd vooral bekend door zijn theatershow “La Vie est Brèl” waarmee hij in menig theaters in Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen tourde. In een artikel in een Frans dagblad werd geschreven: “Il n’interprète pas Brel, il le réincarne!

Na zijn doortocht op events zoals het Festival van Rochefort, Winterrevue in Brussel,…de theaters alsook optredens in Polen, Spanje, Rusland en Dubai, staat hij er nu, naast zijn La Vie est Brèl-show ook met “ReviVoice! De Show”!

De man met 100 stemmen verandert als een kameleon van U2 naar Yves Montand en laat op het einde van de show iedereen sprakeloos achter. Zijn tweetaligheid zorgt ervoor dat hij moeiteloos kan overschakelen van Marco Borsato naar Johnny Halliday, van U2 naar Sinatra, dit op een kwalitatieve manier met een vleugje humor doch met groot respect voor grootse artiesten. Je moet het zien én horen om het te geloven!
Binnenkort speelt hij o.a. nog in Cirque Royal te Brussel, Grand Théâtre de Mons en in Tocadero te Luik.

Live optreden 1x '75

vanaf

2900

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest