Mathias Vergels

Mathias Vergels is naast zijn acteerwerk in de VRT-serie ‘Thuis’ ondertussen ook reeds meerdere jaren een gevestigde waarde als zanger. En niet zomaar eentje. Na zijn zeer succesvolle single ‘Wij Alleen’ werd ook ‘Helena’ een knaller van formaat waarmee Mathias twee nominaties in de wacht sleepte voor Zomerhit 2019 van Radio 2. Hij won er toen ‘beste soloartiest’. De derde song ‘1 keer voor altijd’ kwam in het najaar 2019 op de markt en stond meerdere weken in de hitparade.

Januari 2020, het eerste album van Mathias kwam uit en werd meteen een groot succes. Hij bracht er meerdere songs van uit waarvan ‘Straatsteen’ de meest recente is. En net zoals zijn vorige songs staat ook deze prachtige ballade ondertussen al wekenlang in de top 5 van de Vlaamse Hitparade. Zowaar élke single uit ‘Waar Is Mathi?’ top 10 haalde in de Vlaamse Ultratop 50.

Dit alles smaakt naar meer dus wordt er heden in de studio volop gewerkt aan nieuw materiaal om in 2021 uit te brengen.

Ondertussen heeft Mathias ook zijn reputatie als straffe live artiest verder opgebouwd. Nadat zijn passages in het voorprogramma van Clouseau en De Kreuners met veel enthousiasme werden onthaald, staat hij nu zelf met een stomende set van een uur op de podia waarin eigen werk en goed gekozen Nederlandstalige covers elkaar goed aanvullen.

Kortom Mathias staat klaar om van jouw event een heus feest van te maken.

Live optreden 1x '60

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest