Loco Kids Disco

Maak het verschil met de Loco Kids Disco

Het verschil maken met een échte live act voor kids? Dan zit je goed bij de Loco Kids Disco. Met een brede waaier aan hits voor kids en eveneens enkele 90’s hits voor de mama’s en de papa’s brengen ze de nodige ambiance voor alle leeftijden!

Vooral Starhead als mascotte en DJ in combinatie met de zangeres die 100% live on stage zingt, dat is ongezien in de wondere wereld van kids entertainment.

Fun, meezingen én meedansen gegarandeerd!

Iedereen kan zich wel de grootste meezing en meedans hits van vroeger tot nu inbeelden. Wel, één ding is zeker, ze passeren allemaal de revue! Combineer daar nog enkele 90’s hits bij en het feest kan niet meer stuk! Wedden dat zowel jong als oud uit de bol zullen gaan? Welke artiest en welke hits we juist in petto hebben? Dat houden we geheim tot op jouw event!

1x45min

1695

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest