Lisa del Bo

Liefde is een kaartspel’, ’Vlinder ’, ’Hemelhoog ’, ‘Dicht bij jou’ en ‘Stilte na de storm’ zijn liedjes met wat meer pit waarvan je zou zeggen, dit is niet voor senioren… maar niets is minder waar ! Als Lisa één van deze nummers niet zingt dan krijgt ze daar geheid reactie op, zonder twijfel !

Met haar albums Best of the 40’s, 50’s, 60’s en ‘Dansen, Plezier voor twee’ heeft ze het ideale repertoire waarmee ze senioren als het ware een tweede jeugd doet beleven. Lisa weet als geen ander die klassiekers uit lang vervlogen tijden te combineren haar nieuwe repertoire. Want op haar laatste album HELEMAAL LISA verloochent zij haar ouder publiek niet, in tegendeel !

Mensen fleuren weer op als Lisa dan even de zaal ingaat om hun laten mee te zingen op de tonen van ‘De Clochard’ en dan doen die ’Flemish Bastards’ mee met alles wat ze hebben.

Na het succes van EEN NIEUWE DAG (Halleluja) brengt Lisa de tweede single uit van haar komende album Jokers & Pokers (eind augustus 2016). Een album waarop Lisa háár Jokers & Pokers brengt… liedjes die zij altijd eens graag gezongen had. Dit is er eentje dat niet mocht ontbreken op dit album… en de titel kon niet beter passen in het verhaal van Jokers & Pokers: VIER AZEN OP EEN RIJ.

Jaja, een heuse poker legt ze hier op tafel met deze Nederlandstalige versie van de prachtige Scabs-song: Four aces in a row.

Live On Tape optreden 1x '40 (Weekdagen - namiddag)

1450

Live On Tape optreden 1x '45 (avond & weekend)

1750

De Gouden Klassiekers Senioren 2x '45 ( weekdagen - namiddag)

1745

De Gouden Klassiekers Senioren 2x '45 ( weekend & avond)

2045

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest