Les Truttes

Iedereen kent het verhaal van Les Truttes:
in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens tot de grootste festivals in Europa. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering maakt hen na al die jaren nog steeds onnavolgbaar en uniek!

Maar Les Truttes zijn veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging die jaar na jaar de harten van het volk weet te raken.
In 2018 moet en zal net dat gevoel van samenhorigheid verzilverd worden!

Les Truttes richten een politieke partij op, en stellen zich verkiesbaar!

In dit verkiezingsjaar zal de keuze voor het eerst duidelijk en vanzelfsprekend zijn: u stemt voor Les Truttes ‘The People’s Party’! What else?
LT is de ware ‘partij van het volk’ met een niet mis te verstane boodschap: ‘Party To The People’!

Let LT rule! Let love rule!
Vote for The People’s Party! Vote LT! Yes you can!

Welkom op dé grootste verkiezingsshow van het jaar! Een ‘party’ van jewelste waarbij LT u met een ongeziene energie en overgave zal overtuigen van hun programmapunten.

Een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten , met de nodige beloftes, schandalen en omkoopaffaires, politieke discussies en passionele speeches, overgoten met een stevige portie rock ’n roll!

Kortom, feest.

Keep calm and join The Party, LT’s PARTY!

Live optreden 1x '90

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest