DJ Kurt Frederickx

Deze sympathieke, energieke spraakwaterval staat al meer dan 26 jaar achter de draaitafels. DJ Kurt is een vakman die graag werkt op maat van wat de klant wil. Hij is communicatief, snel en vlot bereikbaar.

Muzikaal brengt DJ Kurt een mix van de grootste hits uit de 70’s, 80’s, 90’s en de huidige actuele hitparade. Pop, Rock, Schlager, Dance… het zijn muziekgenre’s die hij moeiteloos onder de knie heeft.

In z’n dagelijkse beroepsbezigheden is DJ Kurt actief in de muziekbusiness wat maakt dat hij altijd muzikaal up-to-date is en beschikt over een zeer grote en ruime muziekkennis.

Naast de bedrijfsevents, is DJ Kurt Frederickx ook erg geschikt voor trouwpartijen. Als deejay / animator, muzikale gastheer weet hij nog voor de openingsdans de juiste sfeer en toon te zetten en dat alles in overleg met het trouwkoppel van de avond. DJ Kurt kan je ook inzetten als presentator of voor dj-sets op jouw kidsparty’s en communiefeesten.

DJ Kurt verzorgde de muziek op ‘De Nacht van de Gasthuisstraat’ (Turnhout), ‘Bubbels Aan Zee’ (Middelkerke), ‘Leive Vloms’ (Oude Markt, Leuven), ‘Schlagerhei’ e.v.a. DJ Kurt werkte ook al voor de personeelsfeesten van Carrestel, Omega Pharma (Marc Coucke) en Quickstep.

DJ Kurt Frederickx boeken voor je evenement? Contacteer ons voor prijs en beschikbaarheid.

DJ set

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest