Koen De Smet

Koen De Smet – Een buitengewone zanger en entertainer

Koen De Smet is een getalenteerde en gepassioneerde muzikant, geboren op 11 mei 1976. Van jongs af aan werd hij geïnspireerd door zijn grootvader en raakte hij besmet met de muziekmicrobe. Hij begon zijn muzikale reis als trompettist in verschillende harmonieën, fanfares en orkesten. Als trompettist heeft hij samengewerkt met gerenommeerde artiesten zoals o.a. Will Tura, Koen Crucke, Willy Somers, Garry Hagger, Jo Vally, Bart Kaëll, Frank Galan, Benny Neyman, Koos Alberts en vele anderen.

Met zijn eigen band, “De Theaterband”, had Koen de eer om Benny Neyman tijdens zijn concerten in België te begeleiden. Als een echte liefhebber van muziek is het zijn leven en passie om te creëren en anderen te ondersteunen.

Stap binnen in de betoverende wereld van Koen De Smet, een buitengewone zanger en entertainer die de muzikale erfenis van de legendarische Benny Neyman eert met zijn hartverwarmende nummer “Benny”. Met zijn eigenhandig geschreven ode aan deze iconische artiest en zijn ontroerende hit “Heb ik vandaag al gezegd dat ik van je hou”, betovert Koen het publiek met zijn charme en indrukwekkende stem.

Ontmoet Koen De Smet

Koen is niet alleen een virtuoze zanger, maar ook een meesterlijke entertainer die het vermogen heeft om zijn publiek van begin tot eind te boeien. Met een passie voor muziek die diep geworteld is in zijn ziel, laat Koen met zijn optredens een blijvende indruk achter op iedereen die zijn muzikale reis bijwoont.

Een Ode aan Benny Neyman

Met zijn eigenhandig geschreven nummer “Benny”, brengt Koen De Smet een ontroerende hommage aan Benny Neyman, de geliefde zanger van vele tijdloze hits. Met een eerbetoon doordrenkt van emotie en respect, weet Koen het erfgoed van Benny levend te houden en herleeft hij de magie van zijn muziek op het podium.

Boek Koen De Smet voor een Onvergetelijke Avond

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke avond vol ambiance, emotie, nostalgie en prachtige muziek, dan is Koen De Smet de artiest die je zoekt. Of het nu gaat om een intiem concert, een feestelijke bijeenkomst of een speciaal evenement, Koen’s optreden zal het publiek betoveren en laten meeslepen in zijn muzikale wereld.

Wacht niet langer! Boek Koen De Smet vandaag nog en laat het publiek genieten van deze buitengewone zanger en entertainer.

 

Koen De Smet Live on tape 1x '45

vanaf

650

Koen De Smet Live met band 1x '90 of 2x '45

vanaf

3495

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest