Kobe Ilsen & Viktor Verhulst

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst; Deze heren voorstellen is waarschijnlijk niet nodig. De ene kent u al jaren van radio en televisie, de andere is aan een blitscarrière bezig dat hem online nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt. Copains, maten, beste vrienden, dat zijn Ilsen en Verhulst.

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst draaien ze een set van een uur vol energie, hits en sfeer. Omschrijf hun stijl als ‘de beste chirofuif van het jaar‘. Hun officiële debuut was op Tomorrowland. Een overrompeling was het. Ondertussen draaien ze in de grootste discotheken van het land voor volle zalen, maar ook op personeelsfeest, festivalpodia, het Sportpaleis etc zijn ze een graag gezien duo.

Het recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres kunnen, alles mag passeren, we kunnen alleen niet garanderen dat ze opeens niet zelf op de dansvloer staan.

Kobe Ilsen begon zijn carrière bij Studio Brussel en maakte al snel de overstap naar de televisie. Hij is een graag geziene reporter en presenteert diverse succesvolle programma’s zoals ‘Over Eten’, ‘De Drie Wijzen’, ‘Volt’, en zo veel meer. Momenteel floreert hij met zijn reportages ‘Op één’ op Eén.

Viktor Verhulst is de zoon van Studio 100 baas Gert Verhulst en stapte na enkele jaren achter de schermen te werken, ook in in de media. Recentelijk maakte hij ook zijn presentatiedebuut met ‘Love Island’. In het najaar van 2019 zagen we hem aan het werk tijdens ‘Sterren op de Dansvloer’. Momenteel is hij elke woensdag, samen met zijn zus Marie Verhulst (Recent nog het nieuwe baasje: Samson & Marie), te horen op radiozender NRJ. Daar hebben zij een eigen radioprogramma. Viktor Verhulst is deze dagen één van de populairste mannen van Vlaanderen met ruim 207 000 volgers op Instagram.

Live 1x '60

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest