Op 11 september 2021 kwam de eerste aflevering van K2 zoekt K3 op de Belgische televisie. Twee weken later, op 24 september 2021, startten de uitzendingen in Nederland. Op 27 november 2021 was de finale. Aan het begin van die finale werd officieel afscheid genomen van Klaasje. De Nederlandse Julia Boschman werd uiteindelijk als winnares verkozen om haar op te volgen. Dezelfde dag verscheen ook gelijk de eerste nieuwe single met Boschman, Waterval.

Het eerste nieuwe K3-album met Julia Boschman, Waterval, verscheen op 17 december 2021. Het album werd het meeste verkochte album in Vlaanderen in de eerste jaarhelft van 2022. Op 4 maart 2022 ging K3 op tournee door Vlaanderen en Nederland met een nieuwe show, genaamd K3: Kom erbij!. Dit was de eerste show met Julia. De shows in Vlaanderen werden voor de zomer gespeeld, en na een korte pauze tijdens de zomermaanden ging de tournee verder in Nederland.

Op 18 mei 2022 verscheen de eerste zomersingle met Julia Boschman, genaamd Mango Mango. De single haalde in de eerste weken na de release twee miljoen views op YouTube en meer dan een miljoen streams op Spotify, werd tijdens de vele optredens op zomerfestivals gezongen en bleef uiteindelijk 15 weken in de Vlaamse top 30. Tijdens de zomer van 2022 was K3 ook te zien in de nieuwe versie van Tien om te zien.

Op 11 augustus 2022 werd het album Vleugels aangekondigd, samen met de Vleugels-show. Het album kwam uit op 18 november 2022.

Optreden

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest