Jan Leyers

Gewapend met een dikke radiohit (‘Alles komt in orde’), een in 2015 verschenen album (‘Helder’) én nieuw werk begint Jan Leyers in 2018 aan zijn tweede Nederlandstalige tournee langs de theaterzalen en festivals.
‘Helder’ – “een emotionele stand van zaken die balanceerde tussen kleinkunst en luisterlied” – was in 2015 de eerste Nederlandstalige cd van de man die geschiedenis schreef met Soulsister.

Tijdens zijn vorige solotour voelde Leyers zich nog een “pop-up singer-songwriter” die – los van zijn gitaar en songs – verder niks in de mouwen had. Live liet hij zich enkel bijstaan door gitarist
 Tom Vanstiphout. Op de vraag of hij nu meer muzikanten bij zijn concerten zal betrekken, antwoordt Leyers: “Ik breng een volledige band mee, en een hele goeie, maar het blijft natuurlijk vooral om de liedjes en de verhalen gaan.”

Het mag duidelijk zijn: anno 2018 heeft Jan Leyers een glashelder plan.

Optreden

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest