Jan Bosman

Jan Bosman begon als radiomaker in 1997 bij Radio Donna. Hij groeide op termijn uit tot een van de meest herkenbare stemmen van Radio Donna evenals collega’s als Leen Demaré, Alexandra Potvin, Ann Reymen, Benjamien Schollaert, Robin Vissenaekens, Johan Henneman en Marc Pinte.

Hij presenteerde op televisie vanaf september 1999 tot en met het voorjaar van 2001 het VRT-muziekprogramma Hitkracht met Alexandra Potvin. Dit programma verving De Muziekdoos, gepresenteerd door Verstreken vanuit discotheek Carré in Willebroek.

In het najaar van 2001 presenteerden Jan Bosman en Alexandra Potvin (en later met Katja Retsin) het programma Donna de luxe op Radio Donna, van 16 tot 19 uur. Het duo presenteerde later nog veel aan elkaars zijde bij Joe FM. Zelf presenteerde Jan Bosman bij Radio Donna in de ochtendspits het programma Donna staat op. Daarnaast presenteerde hij de programma’s Klant is koning met Robin Vissenaekens en Get fresh met Evy Gruyaert. Jan Bosman en Alexandra Potvin presenteerden tussen 2000 en 2001 ook op het kleine scherm bij de VRT.

Jan Bosman verhuisde in september 2005 naar 4FM en werkte er bijna vijf jaar. In 2009 stond hij namelijk aan de wieg van de nieuwe zender Joe fm, het voormalige 4FM, en presenteerde zijn programma op werkdagen tijdens de avondspits. In recente jaren werd Jan Bosmans programma, heden De Missing Link geheten, veelal verschoven naar het weekend (eerst tussen 19u en 20u en later het namiddagblok). Hij presenteert op werkdagen tijdens vakanties.

Anno 2022 blijven hijzelf, Alexandra Potvin, Raf Van Brussel, Tess Goossens en Alain Claes over als eerste presentatoren van Joe fm. Sinds 2021 vormt hij ook op onregelmatige basis een duo met Heidi Van Tielen en presenteerde met haar reeds de Top 2000 van Joe. In het najaar van 2022 presenteert Jan Bosman opnieuw ’s avonds op zaterdag en op zondag.

Presentatie

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest