Herbert Verhaeghe

Sinds 2000 is Herbert Verhaeghe presentator bij Radio 2 (o.a. Zomerhit, Viva Vlaanderen, de Fata Morgana-show en de programma’s van Radio 2 West-Vlaanderen).

Eind 2016 heeft Herbert z’n eerste nummer één te pakken in De Vlaamse Top 10: “Een ongewone reis”, de laatste single en het laatste nummer op zijn album “Tijd”, wordt maandenlang gedraaid op veel radiozenders en Ment-TV. Het liedje verschijnt in een luxeverpakking met postkaarten, en een nieuw Kerstnummer. Voor “Kerstmis met jou” tekent Herbert niet alleen voor de tekst, ook voor de muziek die hij voor het eerst samen met Peter Keereman componeert.

Op 1 maart 2017 werden de fans getrakteerd op een gloednieuwe single van Herbert. “Zonder jou” is de frisse voorbode van z’n 5de full-CD die midden september verscheen. Eind mei pakte Herbert uit met een verrassende samenwerking. “Klein Geluk” is een gloednieuw nummer dat hij samen met harpiste Janu bracht. Samen met Janu trok hij voor het eerst naar de Gentse Feesten.

Herbert amuseert zich te pletter op en naast het podium… Met heel wat fans, en een fijn team rond hem werkt hij méér dan 200 optredens per jaar af.

Live On Tape of Live optreden

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest