GOOD SHAPE

Maak je klaar om weggeblazen te worden door de fantastische sound van Good Shape, ZE ZIJN TERUG!

De vele Good Shape-fans die al jaren wachten op een reünie worden op hun wenken bediend!

Met hun debuutsingle ‘Take My Love’ scoorde de nog steeds immens populaire Belgische band Good Shape in 1994 een regelrechte monsterhit. Met de opvolger ‘Give Me Fire’ pakten ze datzelfde jaar meteen ook hun éérste nummer #1-hit én de Zomerhit. Hun derde single ‘King Of Your Heart’ bereikte opnieuw de hoogste plek in de hitparade. Al dit succes zorgde ervoor dat Good Shape in een recordtempo uitgroeide tot één van de meest succesvolle boysbands van Vlaanderen. Naast twee succesvolle albums (‘Maniacs Of Love’ en ‘Closer To You’) scoorden ze met ‘Come Closer’ en ‘Stay The Night’ nog twee top 10-hits in de Ultratop 50.

Met een repertoire van hun grootste hits, aangevuld met wervelende covers en nieuwe nummers, zijn de leden van Good Shape klaar om in de zomer van 2023 te knallen op diverse podia.

Good Shape boeken voor je evenement? Contacteer ons snel !

LOT 1x'40

4500

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest