GOOD SHAPE

Good Shape is een iconische popsensatie die in 1993 menig podia betrad en al snel de harten  veroverden met hun debuutsingle “Take My Love”. Met hits als “Give Me Fire” en “King Of Your Heart” werden ze meteen de meest succesvolle boysband van Vlaanderen.

Ondanks enkele solo-projecten van de leden, bleef hun muziek geliefd en relevant. In het nabije verleden kwamen ze exclusief nog een paar keer samen voor enkele gastoptredens, wat hun tijdloze aantrekkingskracht op het publiek onderstreept.

Na de enorme belangstelling staat Good Shape weer helemaal klaar om het publiek te betoveren. Met de hernieuwde populariteit van de jaren 90 is er geen beter moment voor de originele popgroep om terug te keren naar het podium.

Hun onmiskenbare hits blijven de harten van de vele fans veroveren, bovendien trekken ze ook nieuwe generaties aan die hunkeren naar de nostalgie en de prachtige muziek van die tijd.

Good Shape heeft niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar stralen vandaag ook nog steeds de charme en het talent uit die hen destijds tot supersterren maakten.

Met een mix van oude favorieten en nieuwe muziek zijn ze klaar om opnieuw de hitlijsten te bestormen en podia over Vlaanderen en daarbuiten te veroveren.

Koen De Beir, David Cantré en Geert De Meyer hebben allemaal hun eigen weg bewandeld, nu zijn ze herenigd en sterker dan ooit tevoren.Samen met nieuwkomer David Bruylandt vormen ze Good Shape Music.

Met vurige passie voor muziek en de aankomende optredens staan ze te popelen om hun fans te verwelkomen in een tijdloze ervaring die alleen Good Shape kan bieden.

Good Shape boeken voor je evenement? Contacteer ons snel !

LOT 1x'30

3845

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest