Geena Lisa

Als we spreken over een ‘creatieve duizendpoot’, dan valt de naam van Geena Lisa daar onmiddellijk mee te associëren. Omroepster, presentatrice, een eigen modecollectie, stuwende kracht achter Art for Africa en zangeres.

Samen met haar live band ‘GEENA & THE LISA’s’ heeft ze heel wat optredens en kilometers op de teller staan. Geena brengt 2 extra zangeressen mee, die ook van aanpakken weten. Een opwindend trio dus, waarbij je meteen weet wat je krijgt: vocaal vuurwerk in een spectaculaire show. 100% PURE GIRLPOWER! En mispak je niet: ongegeneerd grijpen ze naar het internationale feestrepertoire. Van Dolly Partonover Madonna tot Lady Gaga. En ja hoor: ook stevige “mannensongs”. Pop op zijn best, een vleugpotige Rock, heel wat Soul en zelfs niet bang van een dosis Disco of Dance.

Geena en haar bevallige Lisa’s laten zich op sleeptouw nemen door een TOP-partyband met de allerbeste muzikanten, samen voor dit ene doel: uw feest of festival doen exploderen.

Live optreden 1x '75

3300

Presentatie / Spreker/ Coach

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest