Frank Valentino

Bij de jongere liefhebbers van het Vlaamse lied doet de naam Frank Valentino wellicht geen belletje rinkelen. Mensen die de tijd van Tien Om Te Zien meebeleefden zullen hem zeker kennen van hits als “Delilah”, “Volare” en “Stand by me”.
Toen het muziekprogramma van VTM stopte ging het muzikaal ook heel wat minder met Frank Valentino en stapte hij in de horeca. Echt helemaal afscheid nemen van de muziek kon Frank Valentino echter niet, maar er was niet echt meer een forum voor zijn muziek in die tijd.
In 2013 ging de zanger zich definitief vestigen in Tenerife. Hij zong eerder al ruim dertig jaar op dat eiland, terwijl hij nog in West-Vlaanderen woonde.
In 2015 bracht hij een drietal nummers uit waarbij de clip telkens op Ment Tv te zien was.
In het programma Kerst bij Ment zei Frank Valentino in primeur dat zijn vrouw en hij zich definitief komen vestigen in Vlaanderen. Ze missen hun kinderen te erg.
Het is duidelijk dat de toekomst van de zanger en zijn vrouw in ons land ligt. Opnieuw gaat hij in zee met zijn meest succesrijke producer, Jack Rivers en hij heeft een nieuw platencontract.

Optreden

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest