Frank Boeijen

Frank Boeijen overtuigt keer op keer tijdens zijn theateravonden. Zowel muzikaal, tekstueel als in beleving. Hij speelt met zijn eigen oeuvre en het publiek wordt op zijn wenken bediend. Van bekende hits naar pas geboren liedjes, hij biedt met zijn band muzikale variatie voor in het rode pluche.
Op 12 januari 2018 bracht Frank Boeijen zijn nieuwe album ‘Palermo’ uit. Een geheel van twee cd’s en een boek, met in totaal 17 nieuwe liedjes. De liedjes geven betekenis aan een veilige haven, een vertaling van het Italiaanse woord Palermo.

‘Palermo’ vormt ook het fundament van de nieuwe theatertour die in Vlaanderen op 8 februari 2018 van start ging.

‘Palermo’ is een ode aan de liefde en bevat liefdesliedjes in de breedste betekenis van het woord. De liedjes verhalen over vriendschap, het leven, muziek en de liefde. Frank laat zich op de eerste cd begeleiden door het City of Prague Philharmonic Orchestra waarvan de arrangementen door Sebastiaan Koolhoven en Ton Snijders geschreven zijn. De tracks op de 2e cd staan op zichzelf, maar zijn toch verweven met ‘Palermo’. Ze gaan over de vergankelijkheid van het bestaan, vriendschap en het leven in al zijn facetten.

Frank schreef de nieuwe liedjes van ‘Palermo’ in nauwe samenwerking met pianist Ton Snijders. ‘Palermo’ is een album dat zich laat beluisteren als een aaneengesloten verhaal. De liedjes vormen samen een eenheid maar staan ook op zichzelf. Het geheel ademt een sfeer van alledaagse observaties, de liefde gespiegeld en verteld vanuit Frank zijn perspectief.

Live

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest