Dr. Fred & The Medicine Men

Reeds meer dan 20 jaar zetten Dr. Fred & The Medicine Men in Vlaanderen en daarbuiten de toon met gekende hits. Ze passen daarbij in het rijtje van Les Truttes, Level Six, Cookies

& Cream, The Fools, etc …

Ongetwijfeld hebt u al bewust of onbewust een consultatie van DR. FRED ondergaan op een stadsfestival, parkconcert, bedrijf en/of -privéfeest …

Met een wervelstorm aan hits overdonderen zij elk publiek.

De liveshow van Dr. Fred is er voor elk publiek, met een playlist van pop over disco naar dance, rock, 80’s, 90’s tot hedendaags rollen ze zo over u heen! Dr. Fred stelt nooit teleur!

Dr. Fred is rockin’ all over the world, zelfs tot in het verre Afghanistan, Libanon of Kosovo.

Jazeker! Dr. Fred bracht met de Medicine Men ook de Belgische en Internationale militairen op missie meermaals in vervoering.

Noem ze gek of goddelijk, de charismatische Dr. Fred is het alle twee in een gezonde mix. Als er één zekerheid is waarop u kan vertrouwen voor uw evenement … dan is het inderdaad party en plezier met DR FRED & THE MEDICINE MEN!

Live 1x90

2695

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest