Dove c’è Musica – Eros Ramazzotti International Tribute

Dove c’è Musica – Eros Ramazzotti International Tribute

“Wat op de bodem van je hart zit, sterft nooit… nee, het sterft nooit… als je het eenmaal geloofde, zul je het weer doen als je het echt gelooft, zoals ik…” – Eros Ramazzotti

Het repertoire van de band “Dove c’è Musica” is een eerbetoon aan Eros Ramazzotti en al zijn grootste hits: van “Adesso Tu”, “Una storia importante”, “Terra promessa”, tot nieuwere nummers zoals “Appunti e note”, “Un angelo disteso al sole”, enkele van zijn beroemdste duetten zoals “Cose della vita”, uitgevoerd in de originele versie door Tina Turner, en “I belong to You” opgenomen in 2005 met Anastacia. Alle arrangementen van de nummers zijn geïnspireerd op de grote concerten van de 2009/2010 wereldtournee.

Het geluid is zuiver, de nauwkeurigheid van de arrangementen en vooral de buitengewone gelijkenis van de stem van Gero met die van Eros zijn de sleutels tot het succes van de band. Een alchemie die de band geloofwaardig heeft gemaakt in de wereld van tributebands en bij elk optreden de emotie en kwaliteit geeft van een echte “live Eros show”.

Wanneer je je ogen probeert te sluiten, ervaar je werkelijk de sensatie alsof je bij een concert van Eros bent!

Dove c’è Musica zijn:

  • Gero Carlino – Leadzang
  • Gabriella Favaro/Lela Cortesi – Achtergrondzang
  • Attilio Di Lullo/Paolo Zanetti/Andrea Sabatti – Gitaar
  • Roberto Corbia – Toetsen
  • Luca Moroni/Andrea Vismara – Bas
  • Raffaele Pellino – Drums

Live 1x 75'

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest