DJulias

Feestgangers, maak je klaar voor een onvergetelijke avond!

DJulias, het vrouwelijke party-duo met Annelies Bruynooghe en Els Vanspringel, heeft hun nieuwste remix van de X-Session-hit “Say Yeah” gelanceerd. Dit is de remix waar je op hebt gewacht om de dansvloer te domineren!

De DJulias hebben de iconische hit van X-Session in een actueel jasje gestoken en geven het een tweede leven. Het resultaat is een onweerstaanbare mix die je meeneemt op een feestelijke reis door de jaren 90 en 2020. De energie van de DJulias in combinatie met de herkenbare melodie van “Say Yeah” zorgt voor een gegarandeerd feestje.

Annelies Bruynooghe en Els Vanspringel zijn geen onbekenden in de Belgische party scene. Met hun ervaring achter de draaitafels en hun unieke stijl weten ze het publiek keer op keer te verrassen. En nu, met hun nieuwste remix, bewijzen ze opnieuw hun talent en passie voor muziek.

Dus waar wacht je nog op? Zet je dansschoenen aan, verzamel je vrienden en ga naar de volgende DJulias-show. Of luister gewoon naar hun nieuwste remix van “Say Yeah” en laat je meeslepen door de opzwepende beats en feestelijke sfeer. De DJulias houden hun woord en leveren opnieuw een onvergetelijke muzikale ervaring!

Boekingen & info, stuur ons vliegensvlug een mailtje!

DJ-set 1x60

750

DJ-set 1x90

900

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest