DJ F.R.A.N.K

Stap binnen in de wereld van de legendarische DJ F.R.A.N.K!

Met een ongeëvenaarde carrière die teruggaat tot 1986, heeft hij de dansvloeren van België en daarbuiten laten trillen met zijn onmiskenbare beats.

Als vaste DJ bij iconische locaties zoals CARRÉ in Willebroek en The Villa in Antwerpen, en met meer dan 7500 gigs op zijn naam, is F.R.A.N.K een levende legende in de wereld van de dance muziek.

Maar dat is niet alles. Als Master of Ceremony bij Back To The 90’s & 00’s en Moosebar XXL in het Antwerpse Sportpaleis, en mede-oprichter van het legendarische Jumper-label, heeft hij de muziekscene van de jaren 90 en 00 mee vormgegeven. Zijn impact strekt zich zelfs uit tot internationale podia, zoals zijn optreden op de WorldExpo in Dubai, waar hij de titel van officiële Belgische muziek-ambassadeur ontving.

Met wekelijkse sets op Q-Music en optredens op grote evenementen zoals Tomorrowland, Coco Loco Festival, en Beachland, blijft F.R.A.N.K. de harten van zijn publiek veroveren, jong en oud. En zijn meest recente project, “F.R.A.N.K & F.R.I.E.N.D.S”, belooft een nieuwe mijlpaal te worden in zijn al indrukwekkende loopbaan.

Als producer heeft F.R.A.N.K. meer dan 60 platen uitgebracht op verschillende labels, waarvan de beste verzameld zijn op zijn ultieme compilatie “Collected”. Of het nu gaat om festivals, afterworks, clubs, studentenfeesten, bruiloften of bedrijfsevenementen, met F.R.A.N.K. is ‘Feest’ altijd met een hoofdletter F geschreven.

Boek nu voor uw evenement en ontdek waarom DJ F.R.A.N.K. een begrip is en een van de meest gevraagde artiesten in de Belgische DJ-scene! Laat je publiek meeslepen door zijn tijdloze hits en laat je feest onvergetelijk worden onder de bekwame handen van deze legendarische DJ.

DJ F.R.A.N.K boek je bij The Music Office BV😉

1x 60

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest