DJ Daddy Cool

Ben jij op zoek naar een avond vol nostalgie en de beste hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 en 2000? Dan is onze DJ Daddy Cool zeker iets voor jou!

Met een professionele DJ die de beste nummers uit deze iconische decennia aan elkaar mixt, wordt dit een feest om nooit te vergeten. Dans de hele avond op klassiekers zoals “Stayin’ Alive” van de Bee Gees, “Billie Jean” van Michael Jackson, “Livin’ on a Prayer” van Bon Jovi, “Everybody” van Backstreet Boys en nog veel meer.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een “Disco Party” editie waarbij we ons volledig richten op de funky discotunes uit de jaren ’70. En voor degenen die van Duitse schlagers en après-ski houden, hebben we ook een “Schlager & Après Ski in the Mix” editie.

En laten we de “Foute Party’s” niet vergeten! Trek je meest kleurrijke outfit aan en laat je meeslepen door de meest foute nummers uit de geschiedenis. Gegarandeerd een avond vol plezier en lachen.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden en kom naar onze “70 80 90 00, Oldskool, Uptempo in the Mix” party. Dans, zing en feest mee op de grootste hits uit het verleden!

DJ SET 1u

Op aanvraag

DJ SET 2u

Op aanvraag

DJ SET 4u

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest