De Romeo’s

Van kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje. Inmiddels staan Chris, Gunther en Davy bijna 15 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!

Op 27 januari 2017 verscheen het gloednieuwe album van De Romeo’s, ‘Vrienden Voor Altijd’.

Ze werden ook gebombardeerd tot echte filmsterren. H.I.T., de film met Chris, Davy en Gunther draaide in de bioscopen en is ondertussen verschenen op DVD. Verder kenmerkte 2017 zich door een bomvolle agenda met optredens en live concerten.

Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste meezingers en klassiekers van vroeger tot nu.

De Romeo’s boeken, da’s met 100% feestgarantie!

Live 1x '80

9950

Live On Tape 1x '40

5450

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest