De Corsari’s

Zet je schrap voor een flinke portie nostalgie met Roel Vanderstukken en Sarah De Koster. Beide rasartiesten zijn niet aan hun proefstuk toe. Tijdens de Steracteur Sterartiest Concerttour maakten ze enkele zomers geleden zowat elk Vlaams podium onveilig. Vorig jaar brachten Roel en Sarah hun duet ‘De Weg’ uit ten voordele van het goede doel. Sinds juni 2012 gaan ze voluit voor een nieuw engagement, hun grootste uitdaging tot nu toe: de Corsari’s!

De Corsari’s vormen een 6-koppige liveband die de swingende 50’s en 60’s nieuw leven inblaast en iedereen naar de dansvloer lokt. Met opgefriste hits van Ritchie Valens, The Monkees, Elvis Presley, The Beatles, The Hollies, Jackie Wilson, Paul Anka en Roy Orbison waant het publiek zich middenin een glorieuze spiegeltent. Net zoals op de betere trouwpartijen herontdek je de liedjes, die je bijna was vergeten. Je zal je afvragen met wie je die avond niét hebt gedanst. De Corsari’s met Roel Vanderstukken en Sarah zijn je glamoureuze gidsen doorheen de wervelende sfeer van weleer!

Live optreden 1x '75

4250

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest