David Vandyck

Al meer dan een decennium is David Vandyck een vaste waarde in Vlaanderen.  Heel wat van zijn hits scoorden hoog in de Ultratop Vlaamse Top 10 en ‘Met Heel Mijn Hart’ stond hij zelfs weken nummer 1.  Zijn album ‘Dichtbij’ werd bekroond met een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren.

In 2018 werd David genomineerd voor Radio2 Zomerhit met Ik Leef Voor Jou, won hij voor diezelfde song de award voor ‘Beste Zanger’ tijdens de oudejaarsshow ‘Het Gala Van De Loftrompetten’ van MENT TV en stond hij als opening act van Dana Winner in de Antwerpse Lotto Arena.  Eind 2018 wordt David door het weekblad Dag Allemaal uitgeroepen tot één van de meest geboekte artiesten met ruim 170 optredens in zijn agenda.

Voor zijn nieuw album ‘Licht Aan De Overkant’ (dat gereleased werd in mei jl.) ging David samenwerken met ondermeer Will Tura, Jasper SteverlinckSam Bettens, Milo MeskensNick & SimonJacqueline Govaert van Krezip en vele anderen…  Dit album heeft al méér dan 1.400.000 streams behaald op Spotify!

Intussen draait David zijn huidige single ‘Licht Aan de Overkant’ al 20 weken (!) in allerhoogste rotatie van Radio2.  Zo was David met deze single ondermeer de muzikale gast bij ‘De Weekwatchers’ bij Ruben Van Gucht, bij de live uitzending van de Radio 2 Top 2000 op de Markt van Roeselare en bij Radio2 Bene Bene bij Vanessa Van Hove.

Daarenboven stijgt zijn single deze week – en dit in zijn 20ste week (!) notering – van 7 naar 6 in de Ultratop Vlaamse Top 30 en vertoeft hij daarmee aan de top van deze hitlijst.

Live On Tape 1x '40

1495

Live optreden 1x '75

3895

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest