COCO JR. & THE ALL STARS

COCOJR.

COCOJR. & THE ALL STARS BESTAAN 25 JAAR IN 2024!

In 2024 staat een bijzonder jaar voor de deur, want dan vieren we 25 jaar COCOJR. & TAS! Dé partyband met een set boordevol klassiekers en hits. Ze staan voor een wervelende show met tientallen climaxen en een orgastische finale. Ze eigenen zich wereldnummers toe om ze schaamteloos te pimpen tot authentieke ‘All Stars songs’.

Elk nummer wordt met unieke en frisse interpretaties gebracht, waardoor elke live show verrassend en boeiend blijft. Wat COCOJR. & TAS echt onderscheidt, is de volledige overgave en energie die ze op het podium brengen. Het publiek wordt verwend van begin tot eind!

Zeker zijn van een avond vol spektakel? Dan ben je bij Cocojr. & the All Stars aan het juiste adres! Vergezeld door een TOP LIVE BAND: Luc Weytjens (Keys) – Pallieter Van Buggenhout (Guitar) – Nina Babet (Backings) – Stefanie Demeulemeester (Backings) – Roberto Mercurio (Bass) – Ben Devlieghere (Drums).

Cocojr. blijft een notoir podiumbeest en topentertainer die met onweerstaanbare verleidingstrucks en wisecracks elk publiek moeiteloos weet in te palmen. Een altijd enthousiast en overtuigend zanger/rapper, gezegend met een uniek, gepatineerd stemgeluid. Ondanks het feit dat hij al bijna 30 jaar op de planken staat, is hij nog steeds een publiekslieveling met een meer dan stevige livereputatie. Cocojr. is multi inzetbaar en daarom ook te boeken in verschillende formules:

COCOJR. & THE ALL STARS | THE DINKY TOYS | TRUEPHONIC

LIVE

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest