B-FOUR

Ontdek de ongelofelijke reis van B-FOUR, een band die reeds muzikale geschiedenis heeft geschreven!

Een muzikale reis die begon in 1996 en nu sterker is dan ooit!

In 1996 werd B-FOUR ontdekt door ‘Alpana Music’ een toonaangevende Duitse platenmaatschappij. De band werd gevormd door de getalenteerde Geert De Meyer en de charismatische David Cantré (Eveneens bekend van de pop-sensatie “Good Shape”), sindsdien hebben ze de muziekwereld veroverd met hun ongeëvenaarde passie voor pop-rock.

De opmerkelijke reis van B-FOUR begon met een onvergetelijke rol in de ZDF-serie “Singles”, waar ze schitterden als de vaste band in een Amerikaanse bar in München. Hun nummer “Singles” werd meteen de titelsong van de serie, en zo begon hun opmars naar de top.

Niet lang daarna bracht B-FOUR hun debuutalbum “BFOUR” uit, opgenomen in het betoverende München met de hulp van een gerenommeerde producer. Dit meesterwerk verkocht maar liefst 8.000 exemplaren in België en bracht tijdloze hits voort zoals “Soul”, “Missing You” en “Here I Am“. Ze veroverden de harten van muziekliefhebbers overal ter wereld.

Maar zoals vaak gebeurt in de grillige wereld van de muziekindustrie, werden ze geconfronteerd met de val van hun platenmaatschappij. Dit leidde tot een pijnlijke onderbreking van hun muzikale reis, maar één ding bleef onveranderd: hun passie en liefde voor pop-rockmuziek.

Gelukkig, gedreven door die onverwoestbare passie, liet David Cantré B-FOUR nooit in de steek. Samen met Alain Bruyneel, die een belangrijk stukje van de B-FOUR-geschiedenis deelt, haalden ze het project “B-FOUR” vanonder het stof. Het vuur van hun muzikale dromen brandde sterker dan ooit tevoren.

Vandaag is B-FOUR getransformeerd tot een Belgische pop-rock liveband, bestaande uit vijf fenomenale muzikanten en twee geweldige backings, met David Cantré als de onbetwiste leadzanger.
Ze brengen niet alleen verbluffende covers van nummers zoals “Gimme All Your Lovin'”, “Africa”, “Take My Love”, en “The Final Countdown”, die ze natuurlijk live spelen met ongeëvenaarde energie, maar ze hebben ook hun eigen authentieke songs die je raken tot in het diepst van je ziel.

Binnenkort staat er zelfs iets groots te gebeuren! B-FOUR, slaat de handen ineen met niemand minder dan producer Patrick Hamilton, om hun fans te verrassen met een fonkelnieuw muzikaal meesterwerk.

Bereid je voor om weggeblazen te worden door de magie van B-FOUR, want deze getalenteerde band staat klaar om uw hart te veroveren met hun ongeëvenaarde passie voor muziek. Dit wordt een epische reis die je niet wilt missen! Laat je inspireren door de onverzettelijke geest van B-FOUR en word deel van deze opwindende muzikale ontdekkingstocht. Hou je ogen, oren en hart wijd open, want de nieuwe song van B-FOUR zal binnenkort  uw hart & ziel veroveren!

1x '90 LIVE

2650

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW, licht, geluid en Sabam. Op buitenlandse artiesten komt er eveneens bedrijfsvoorheffing bovenop de vermelde prijs. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Boek artiest